16 Augusti

Tack för den undebara helgen!

Mumma med grill och öl med jobbet i Fredags!
Mys och stad och dans Lördag!
Söndag bestod av lugnet själv!

Nu ska jag gå ner och se The Mentalist!

Louise ♥ det löser sig! Finns för dig!

Pusspuss

10 Augusti

Biobesök flera gånger om, vad händer :O brukar ju aldrig vara på bio, men det är trevligt :)

Ikväll ska jag ut och rasta min katt i skogen :P sen kanske jag ska vara med Sanna :)

Annars händer det väl inte så otroligt mkt, va ut i lördags, bio i fredags, nolia lördag, sol och film i söndags :)


ME LIKE!

PusspusS

1 Augusti

JAG HAR KÖPT EN NY MOBILTELEFON!!! :D
EN W995 - RÖD
JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

Tack för igår :) mycket trevligt! måst göras om!



SÅ TYDER DU HANS SMS!

1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.
 
2. HAN ANVÄNDER SMILEYS

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.

5. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".



PUSSPUSS FÖR FAN!

RSS 2.0