28 Juni

UNDERBARA VÄDER!!! ♥

Igår va man i Piteå på hyllningen till Ted Gärdestad med syster, systers sambo och Evelina :) mycket trevligt och sen fick man åka hoj hem :) toppenkväll! sen blev det film hos Perten ;)

nu ska jag se tv och käka typ CHIPS :D mumma!

puss puss

25 Juni

Nog är det underbart med sol, jag smäktar mot solen ;) hahahaha, va något jag (när jag hade gjort en cenitleragumma gjorde) när mamma och syster frågade vad hon förställde för något ;) hahaha.

Idag blev man blond och umgicks samtidigt med Sanna :) vi va även på sitesing i ursviken/bergsbyn/rönnskär :P sen så åt vi även pizza på bergsbypizzerian :) MUMMA!

Förövrigt så dödade inte mamma mig idag! HURRA!!!

I morgon är det fredag då ska jag dejta Sanna igen, vi ska på bio och se Baksmällan hoppas den är bra :)

nu blir det TV och sen sängen så jag får mig upp imorgon!

puss puss

24 Juni

det jobbas förfullt :) skönt med sol :D
och idag fick man några kläder av Louises klädrensning som hon haft :)

i morgon så blir det å träffa Sanna efter jobbet, vi ska göra en hemlighet tihi :P
eller, vi ska blondera oss båda två :P så vi är sommarfräscha :P HAHAHAHA!

Min mamma kommer att döda mig och min syster tror jag inte kommer att vara så nöjd? menmen, det löser sig ;) finns ju alltid saker som är värre :P

Har precis packat in alla varorna från storhandlingen och det blev fullt överallt :O som vanligt, menmen i morgon kommer lönen även fast den inte är så stor, är ju bara för en vecka så, nästa månad då jävlar :P

puss puss

17 Juni

Det är så fruktansvärt kul på jobbet! :D underbart, tänkt om man fick jobba med dessa jämt, självklart kan man skippa någon menmen, man får leva med dem :)

förövrigt så ska jag gå och äta fläskpannkaka nu som jag lagat till middag :)
vi har ven varit och kollat på två hus i veckan, men de va som inget vi ville ha, förutom läget på det vi kollade på idag! Men vi ska se vad Kadettgatan erbjuder :P

mattajm framför TV:n nu när Olaälsklingen är och kör hoj :P och kom ihåd att gå in på http://www.teamrackel.se/ ;)

puss puss

15 Juni

Jobb jobb jobb, alltid mycket jobb :P
Det är ju ialla fall midsommar på fredag! då ska jag nog dricka en öl, eller kanske två och sedan sova i en båt!?! ;)

Regn, är dåligt, jag gillar solsken bättre :) ska göra mig en matlåda till i morgon och sedan somna i soffan tror jag! :)

förövrigt så gå in på http://www.teamrackel.se/ och kika runt lite, den är inte klar hemsidan men på godväg iaf :)

Love my babe ♥

Puss puss

13 Juni

Får jag fråga varför vi inte hörs? aja, det är iaf sommar :D

har inte gjort så mkt den senaste tiden, jobbat, varit sjuk å jobbat :P och idag har man besökt mamma idag för min älskling har firmafest så ska hämta han senare ikväll, eller snarare natt.. jag vill sova och sova utan avbrott :P ska iaf lägga mig och se tv och kanske sova lite :)

bajs bajs bajs..

ska förövrigt färga mammas hår i morgon :)



puss hej!

9 Juni

Länge sedan man skrev, hade kalas i helgen där mamma, pappa, mormor, morfar och mosterAnnica kom å firade mig, Ola va bara hemma och snyltade på de goda jag bakat :P fick ett till silverarmband av mamma å pappa :) tack så mkt :) sen fick jag även pengar till min omtalade dator som jag vill ha, så nu har jag totalt fått 2000kr ska nog vänta med att köpa en, ska nog lägga lite pengar från skatteåterbäringen på en ny telefon tror jag faktiskt, fick ju den idag, som bestod av mycket pengar, sparade drygt hälften till utlandsresan som ska bli i höst :)

Ska ta mig nått att äta, har bara käkat kaka och nötter hittils, idag har jag som ni kanske förstår varit hemma från jobbet, snorar som tusan och har fått tillbaka min halsont :(

menmen, det är ju inte dumt väder ute ialla fall :) så ska nog ta mig en macka och sätta mig ute, måste komma ihåg att stoppa bort färgen och rengöra penseln, började måla på väggen som SNART är klar :P så ska springa och göra det strax!

har förövrigt varit å serverat i helgen, de va två stycken som fyllt 50 så de hade ett 100 års kalas! jag å Sanna serverade + en till som jag inte riktigt kommer ihåg vad hon heter, nått med Madde? få se hur mkt pengar man får där :)

aja, ska väl försöka skriva lite mer och oftare iaf!
puss puss

1 Juni

Jobb jobb jobb har det varit idag, sedan har älsklingen lagat gomat till mig :)

nu är jag trött.. ska gå och lägga mig å sova :)
Är även snorig/tät som tusan i näsan, ont i halsen osv.. blev inte så mkt sömn i helgen, va fyllechaffis, kom hem 05.15 somnade runt sex.. men de va en bra kväll å va chaffis iaf :)

natti natti!
puss puss

RSS 2.0